06 27361806

Even voorstellen

Mijn naam is Marja van den Heuvel. Na het behalen van de PABO heb ik vele jaren in het onderwijs gewerkt en lesgegeven in groep 1 t/m 8, zowel als leerkracht als remedial teacher. Af en toe sta ik nog voor de klas als vaste invalkracht. In 2009 ben ik gestart met mijn eigen remedial teaching praktijk Inmiddels heb ik brede ervaring met kinderen en jongeren met leer- of sociale en emotionele problemen. Daarnaast heb ik de nodige ‘opvoedervaring’ door mijn eigen kinderen.

In 2011 ontdekte ik de methode Feuerstein en heb deze leren toepassen via Stibco. Via cursussen bij ICELP heb ik het leervermogen-onderzoek af te nemen en daarnaast de BASIC voor jonge kinderen. Als ervaringsdeskundige heb ik enkele jaren vrijwilligerswerk gedaan bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme). Voor het verbeteren van het werkgeheugen heb ik een licentie van Jungle Memory Coach. Ook heb ik veel andere cursussen gevolgd op mijn vakgebied.

Mijn hobby’s zijn lezen (vooral over onderwijs en ontwikkeling), wandelen en hardlopen. Mijn passie is om kinderen een stap verder te helpen op of naast school. Ik werk graag met spellen, materiaal op papier (werkbladen) of op de computer/tablet, zodat uw kind motivatie krijgt en er plezier in heeft om iets te leren. Sommige kinderen dragen een rugzakje en voelen het als een last als ze het leren moeilijk vinden of gelabeld zijn met ASS of ADD/ADHD. Mag ik met uw kind een eindje meelopen zodat ze het leren weer leuk gaan vinden en ze zelfstandig verder kunnen?