+31(0)627361806 info@eenstapverder.nl

Enkele ervaringen:

Kees (groep 5):  ik heb geleerd hoe ik handig kan rekenen, ik kan nu sneller lezen en beter dingen onthouden

Silvie( groep 8): ik heb geleerd dat je dingen moet lezen en als je het niet snapt het stappenplan gebruikt. Het gaat nu veel beter op school met lezen en daar wordt ik blij van. Ik nu beter na over de tekst en lees de vraag meestal 2 keer, want soms vergeet ik een woord. Ik vond je hulp zeer goed, want ik heb er veel van geleerd. De uitleg was ook goed want ik weet veel meer woorden door begrijpend lezen.

Leon (6): ik heb dyslexie en daardoor een achterstand bij lezen en spelling. Ik heb veel geleerd en er veel aan gehad, omdat ik op school nu AVI 6 heb gescoord (één niveau omhoog)

Moeder van Jan: Jan (8) kwam bij Marja voor ondersteuning bij verschillende vakken en om beter te leren nadenken om (Cito) opgaven te kunnen maken.

Hij vond het heel goed gaan. Hij vertelde wel dat hij niet veel nieuws leerde maar wel twee punten omhoog is gegaan bij toetsen.

Tessa( groep8): bij redactiesommen heb je mij geleerd om gemakkelijker na te denken en het antwoord nog een keer te checken. Bij begrijpend lezen heb je mij geleerd om echt te begrijpen wat je leest.

Sophie( 7): Ik vind dat het met rekenen nu veel beter gaat en ik vind het ook leuker om te doen. Op school gaat het veel beter.

Moeder: ik heb Sophie aangemeld omdat ze veel rekenproblemen had en daardoor erg onzeker was.